Bli fadder

Family Help Project Developement Learning Center(FHPDLC) heter vår skola där 70 barn just nu går. 40 av dessa barn kommer från familjer som inte har råd att betala för deras barns skolgång, men har genom FHP fått ekonomiskt bidrag från finska staten som täckt deras skolgång.

 

Från januari 2016 har dock den finska staten beslutat att ändra i sin budget vilket resulterar till att våra 40 barn inte kommer kunna fullfölja skolgången hos oss om de inte får nya faddrar/sponsorer.


Vår förhoppning är att vi ska hitta 40 faddrar till våra barn så att de kan fortsätta studera i vår skola för att få en ljusare framtid. Vi vet att med en bra utbildning är chanserna större för att ett barn ska lyckas bättre i livet.

 

Information:
Att bli fadder kostar 250kr(28 Euro) per månad. Dessa pengar betalar för allt som ingår i deras utbildning; två uniformer, skolavgift, allt skolmaterial, klassresor, skolprojekt, lunch, hygienartiklar, en plats i samhället, vänner och så mycket mer.

 

Så här går det till:
När du blir fadder anger du dina kontaktuppgifter här nedan. Inom en vecka får du ett mail med vad ditt fadderbarn heter och information om barnets intressen och familj. Sedan kommer du få en rapport varje kvartal om hur det går för ditt fadderbarn.

 

Tillsammans kan vi göra skilland, din hjälp behövs!

Tack på förhand! /FHP

Jag vill skänka 250 kr i månaden så att ett barn får råd att gå i skolan.

Success! Message received.