Julfirande

I måndags och i onsdags hade vi julfester för fattiga barn. Vi vill tacka så mycket för alla pengar som kommit in till detta, det har varit två fantastiska dagar. Barnen och föräldrarna har varit nöjda och vi som jobbat med julfesterna känner stor glädje över att kunna genomföra festerna.

Här kommer lite bilder.

Barnen bjöd på dans.

Matkön radades upp fint och alla barnen fick mat.

Jollibee var väldigt populär bland barnen.

Några av oss som fick äran att delta och anordna julfesterna.

Även fast vi nu har haft två julfester så är det ännu inte för sent att köpa julklappen ”Julfirande” så att vi får in mer pengar till detta ändamål. Som det ser ut just nu kanske vi kommer kunna ha ännu en julfest efter jul, så vill du bidra till detta, sätt in pengar till:

Family Help Project

Bankgiro: 5031-8161

Kom ihåg att skriva med din mejladress i betalningen, så får du ett kort som visar vilken julklapp du köpt.

Du ger ett fattigt barn en t-shirt, julklapp och barnet får vara med på julfesten. Pris: 30kr

God Jul!


Recent Posts
Archive