September


September månad började med att vi fick ta emot tre svenska volontärer. Evelina, Anton & Lisa.

Den här månaden har vi skördat mer än någonsin på farmen. Så kul! Detta säljs på marknaderna och ibland i hemmen.

Varje lördag har vi nu matutdelning i Isabel.

Vi har haft stormöte där alla våra cellgrupper samlades. Här värmer vi upp genom att dansa.

Evelina & Anton undervisar Grade 1 och Kinder 2 på skolan i musik en gång i veckan. Låtarna de lär sig ska de framföra på Kids day 20e oktober.

Vi har också haft besök av Gun och Kicki från Sverige i två veckor. De har varit här för att dela med sig av sina erfarenheter och kunskaper om lärande inom förskola och skola. Här talar de inför barn med speciella behov och deras föräldrar.

En fredag var alla ungdomar lediga från skolan. Då passade volontärerna och ungdomsledarna på att göra en utflykt till en sjö och ha ungdomssamling där.

Gun och Kickis vistelse avslutades en heldag för ca 50 lärare fullproppad inspiration och nytt tänkande. Detta var mycket uppskattat!

Vi har haft field-tripp med alla skolans elever inklusive deras föräldrar till Visayas State University. Där vi gick på museum och fick se massa djur. Dagen avslutades med bad och lek i en stor pool vid havet.

Under de 7 veckor Anton är här håller han i gitarrundervisning på söndagskvällarna följt av gospelkör-övning. Kul tycker vi!

Vi önskar er alla en skön höst!


Recent Posts
Archive