Glädjebesked och upplysning!

Glädjebesked! Den 19 October skrev vi ett inlägg att vi behöver 40 fadderfamiljer till några av våra barn på skolan, FHP Development Learning Center, som vi driver. Vi kan med glädje nu meddela att 34 av dessa barn nu har fått faddrar. TACK alla som spridit denna informationen och som blivit faddrar. Ni gör en stor skillnad i dessa barns liv!

Men som vi kan räkna ut så saknar fortfarande sex barn faddrar. Som fadder så ger du barnen allt skolmaterial, utflykter, två skoluniform, skor, en måltid om dagen, hygienartiklar, en plats i samhället, vänner och så mycket mera. Här nedan kan du se informationsfilmen som vi gjorde för de 40 barnen som då sökte faddrar. Där får du även mer information om varför vi helt plötsligt söker faddrar... Var med oss att sprida denna informationen till dina vänner runt omkring, och fundera själv...Kanske har du råd och lust att hjälpa ett barn?!

För att bli fadder och för att läsa mer, tryck här.

Informationsvideon:


Recent Posts
Archive