”Praise be to the God and Father of our Lord Jesus Christ,

Father of compassion and the God of all comfort, who comforts us in all our troubles, so that we can comfort those in any trouble with the comfort we ourselves receive from God.” 2 cor 1:3,4 I will share some heartbreaking but hopeful pictures with you today. 10 years ago the local church that we partner with started conducting feeding programs and children’s ministry to the poor malnourished in Benabaye. Today these children are young disciples of Christ and they themselves are sharing God’s love with needy children. We can say the same thing about our local partner church in Poblacion. Why are these young teens not spending all their time watching tv, playing table tennis or messing around like I did at that age? Why are you doing this, i asked one of them. - Because of the joy of serving others and serving God! These pictures come from the saturday ministry in Calubian and the saturday ministry with the Badjao tribe in Isabel.

Gud ” 2 cor 1:3,4 Välsignad är vår Herre Jesu Kristi Gud och Far, barmhärtighetens Far och all trösts Gud! 4 Han tröstar oss i all vår nöd så att vi kan trösta dem som är i nöd med den tröst vi själva får av Gud. 5 Liksom Kristi lidanden flödar över oss, så överflödar också genom Kristus den tröst vi får. Jag kommer att dela några älskvärda men hoppfulla bilder med er idag. För 10 år sedan började den lokala kyrkan vi samarbetar med att genomföra foderprogram och barns ministerium till de fattiga undernärda i Benabaye. Idag är dessa barn unga lärjungar av Kristus och de delar Guds kärlek med behövande barn. Vi kan säga samma sak om vår lokala partnerkyrka i Poblacion. Varför spenderar dessa unga tonåringar inte hela tiden på att titta på tv, spela bordtennis eller röra sig som jag gjorde vid den tiden? Varför gör du det här, jag frågade en av dem. - På grund av glädjen att tjäna andra och tjäna Gud! Dessa bilder kommer från lördagsministeriet i Calubian och lördagsministeriet med Badjaostammen i Isabel.


Recent Posts
Archive